Teken ons Gastenboek
Marleen Van molle 09.09.2020 Diep dankbaar voor de mooie healing die ik vandaag van jou heb mogen ontvangen.
Je mooie stem tijdens de meditatie en je zachte handen tijdens de healing hebben mij diep geraakt. Dankbaar met gans mijn hart.
Marleen

C 18.08.2020 Gina
Bedankt voor je helende kracht die je mij gegeven hebt. Het is de tweede keer dat ik kom en ik heb zoveel intense rust mogen ervaren dat het onbeschrijfelijk veel deugd doet.
Ons babbeltje achteraf was nog net dat extraatje dat ik nodig had.
Je bent een prachtige bloem uit de duizend.
Super bedankt voor je helende kracht die je zomaar aan mij geeft.
Ik kom zeker terug!!!
Dikke knuffel X

veronique van outrive 09.08.2020 https://www.hikari-healing.be Lieve Gina, jou helingen zijn een zegening, een blessing to me. je hebt een grote transformerende kracht die helpt om mensen in beweging te zetten.
Je grote connectie en liefde voor de meesters is zo puur en geeft me telkens de juiste woorden die weerklinken doorheen je krachtige stem wanneer je de meditatie leidt.
Dankje voor je veilige aanwezigheid en je liefde die alles draagt wanneer ik een healing ontvang van jou. lieve zoen en dankje wel
love to you
veronique

Els Vandevyvere 08.08.2020 Het was een héél intense unieke ervaring die ik mocht meemaken bij De Smaragd. De innerlijke rust die Gina uitstraalt, haar stem en warmte, brengt je in andere sferen, je komt helemaal tot jezelf! Vele emoties die naar boven kwamen die me een soort van verlichting gaven. Een heel unieke ervaring!
M 31.07.2020 Bedankt voor de fijne meditatie en de diepe rust...zalig en een absolute aanrader!
Gert 01.04.2020 De gekregen healing heeft mijn hart weer geopend.
RD 01.04.2020 Gina, je bent de puurste mens die ik ken, echt en oprecht, iemand bij wie denken, voelen, woorden en daden op één lijn zitten.
Je stralende glimlach alleen al zet een helingsproces in gang.
Ik ken je nu al zo lang en kan zeggen dat je altijd een grote hulp en steun geweest bent bij het verwerken van verdriet en onzekerheid, bij het terugvinden van vertrouwen, kracht en vreugde.
Zowel bij een gesprek als bij meditatie of bij een energetische massage ben je 100% aanwezig en geef je voluit vanuit het hart.
Je doet dit gewoon met hart en ziel en volle overtuiging.
De warme en aangename sfeer in de Smaragd, je gouden handen en helende kristallen zorgen voor een diepterelaxatie die me telkens met een lichter hoofd en hart laten naar buiten gaan.
Oprechte dank voor je toewijding.

Neem even de tijd om ons gastenboek te ondertekenen. Dank u.    
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.