DE NAAMKEUZE DE SMARAGD
De steen smaragd staat symbool voor HARMONIE.  Een stevige wandeling maken in de natuur, brengt ook mijn natuur tot rust. Wanneer ik in angst ben, bereik ik niets. Ook na het verlies van een jong kind, of na een zelfdoding in jouw naaste omgeving is het belangrijk om verder te kunnen. Weet dat niet alleen jij bang bent, of worstelt met de vraag, hoe moet ik nu verder? Mensen kruipen in angst, teleurstelling,  kwaadheid, gemis en pijn. Ze zijn constant in de weer, omdat ze niet "stil" willen zitten, net omdat ze niet willen voelen. Het doet te pijn. Het gemis is te sterk. 
Ik ben bewust van wat er in mij leeft, en voel ook wat er in die ander leeft!
Laat mij DE boost zijn in jouw leven, om er terug voor te gaan! Om terug vol moed en doorzettingsvermogen JA te zeggen tegen het leven.

De smaragd is een zeldzame steen. Deze steen barst snel bij spanning en druk. Bij het geven van een energetische massage aan jou is het dus mijn bedoeling - net zoals bij de steen - alle drukte buiten je, maar vooral de drukte in jezelf te doen "stil" staan. Innerlijke rust geeft evenwicht . Jouw lichaam en geest reageren hierop. Elke cel van jouw lichaam doet mee aan het dominospel. Het vreugdevolle gevoel wordt doorgegeven aan alle andere cellen! 

De smaragdvolle edelsteen staat dus symbool voor het leven en de bewustwording van de mens. De kwaliteiten van de groene smaragd kunnen dus ook toegekend worden aan de mens. Vandaar mijn bewuste keuze van deze naam De Smaragd. Het symboliseert wie ik ben.  Mijn levensdoel is, angst en verdriet ompolenOnt-span-ning geven en zo terug harmonie vinden in jezelf.

Water stroomt. Energie stroomt. Alles is energie. 
Mensen terug een houvast geven, is ontzettend belangrijk.

Vandaar dat ik ook werk met  kristallen of meesters  van "steen"
Via een kristal kunnen er blokkades opgelost worden, alsook verdriet en angsten.
Telepathisch ontvang ik boodschappen, alsook Lichtboodschappen.
Zo breng ik inzicht en geruststelling bij de nabestaanden.
Ik ben gespecialiseerd bij zelfdoding en bij kinderen die vroeg  het leven lieten.  

Ook de Golden healer is hier verkrijgbaar!